Factory Moulds

Meer informatie

Mail ons

Factory Moulds is het product waarin HMI Moulds voor de klant matrijzen maakt vanuit een compleet geoutilleerde fabriek in Oisterwijk. Als gerenommeerde gereedschapmaker maken we voor een breed scala van klanten kwaliteitsmatrijzen.

 

Wij vinden het belangrijk om zelf matrijzen te blijven produceren, zodat we onze kennis voortdurend blijven ontwikkelen. De kracht van Factory Moulds begint bij een goed matrijs ontwerp. Hiervoor beschikken wij over een eigen engineeringsteam, die in nauwe samenwerking met onze klant het best passende matrijsdesign maken. Daarnaast beschikken wij over een up-to-date uitgebreid machinepark, waarmee we alle noodzakelijke bewerkingen kunnen uitvoeren voor het produceren van de matrijzen. Maar misschien nog belangrijker is dat we een deskundig team hebben met veel ervaring. Kwaliteit zit in het DNA van de HMI medewerker en dat spreken we graag uit.

In onze fabriek kunnen wij zowel de kleine matrijzen, als de (middel) grote matrijzen realiseren. Uiteindelijk draait het om een goed werkende matrijs op te leveren. In samenspraak met de klant wordt het testtraject bepaald bij de klant zelf, danwel via HMI Moulds. Door Factory Moulds heeft HMI Moulds een onafhankelijke positie ten opzichte van het buitenland, waardoor wij onze leveringen altijd kunnen waarborgen.