Trading Moulds

Meer informatie

Mail ons

Het beste van twee werelden bij elkaar brengen, daar staat het product Trading Moulds voor. In samenwerking met onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers en onze Nederlandse fabriek als back-up, kunnen wij u garanderen dat uw import matrijzen altijd in goede handen zijn.

 

Het beste van twee werelden bij elkaar brengen is ons motto. Met onze ruime kennis, zorgvuldig geselecteerd netwerk van leveranciers en als back-up een eigen fabriek geeft ons een sterke positie in deze markt. Door onze matrijskennis, ervaring en projectmanagement skills is de basis gelegd voor het succesvol realiseren van de Trading Moulds.

Desondanks dat de engineering gedaan wordt door onze partners, beoordelen wij altijd de matrijs zelf en nemen wij de eindverantwoordelijkheid naar u toe als klant, met daarin de Dutch Quality Warranty als leidraad. Ons beleid is dat elke matrijs op locatie bij onze partners door onze eigen mensen worden beoordeeld en afgenomen.

In het projectmanagement wordt vooraf met de klant afgesproken hoe de planning eruit gaat zien door middel van het benoemen van milestones. De milestones kunnen betrekking hebben op testresultaten met bijbehorende tuning en transportmogelijkheden om u als klant een helder beeld te geven van de doorloop van de matrijs. Na levering van de matrijs in Nederland wordt deze nog door ons eigen team in onze eigen fabriek volledig schoongemaakt,  gecheckt en beoordeeld.