Over HMI

Meer informatie

Mail ons

HMI Moulds realiseert matrijzen voor uiteenlopende branches zoals de industrie, food, consumer products, packaging, medisch, automotive en aluminium spuitgieten. Wij houden rekening met de diverse eisen die gesteld worden vanuit veiligheid, esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Door meer dan 25 jaar ervaring in matrijzenbouw hebben wij een groot portfolio aan referentieprojecten opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om flexibel in te spelen op de speciale wensen en eisen van onze klanten.

Missie

HMI Moulds is dé specialist in de realisatie van matrijzen voor de Europese kunststoffenindustrie en eindklanten. Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, waarbij door de know how, een sterk internationaal netwerk, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, service en after sales, toegevoegde waarde geboden wordt aan het eindproduct. Klantgerichtheid is voor ons hierbij de grootse drijfveer.

Het beste uit twee werelden

HMI Moulds is ontstaan uit een fusie tussen de 2 bedrijven, HMP en HMI van de Hendrikx Matrijzen Groep, onder leiding van directeur Eric Huyding. Door deze fusie is HMI veel transparanter, flexibeler en krachtiger geworden. We zijn een organisatie die ten doel heeft gesteld de klant compleet te kunnen ontlasten in de realisatie van de matrijzen ten behoeve van hun producten. Dit doen we met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners in het buitenland en vanuit onze eigen fabriek in Nederland.

HMI Moulds bestaat uit een hecht team van vakmensen die gezamenlijk werken aan het beste resultaat voor haar klanten. Wij geven onze klant advies wat qua complexiteit, levertijd en prijs. Daarna maken we samen met de klant een keuze voor wat betreft de realisatie van de matrijs. Vanuit onze “Dutch Quality Warranty” gedachte, leveren we met dezelfde voorwaarden matrijzen vanuit het buitenland als uit onze eigen fabriek. Wij bieden het beste uit twee werelden!

Toekomstvisie

Wij geloven in ketenvorming en dat door transparantie, drive, focus, kennis en lef we in Nederland prachtige projecten kunnen blijven realiseren. HMI Moulds wil door het investeren in haar medewerkers, kennis, innovatie en samenwerking in de keten zorgen dat de Nederlandse matrijzenbouw als vakgebied naar de toekomst toe zal blijven bestaan.