Werken bij

Meer informatie

Mail ons

Wil jij graag ons team komen versterken? En ben jij een teamspeler die alles in het werk wil stellen om onze klanten tevreden te houden? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die het leuk vinden om nauw betrokken te worden in de realisatie van de producten van morgen.

Wij bieden je een werkplek in een dynamisch bedrijf met een enorm diverse klantenkring en uitstekende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als informeel, kwaliteitsgericht en een hoge mate van betrokkenheid, waarin we gezamenlijk voor de teamprestatie verantwoordelijk zijn.

Indien jij je niet herkent in een van onze vacatures kun je altijd een open sollicitatie sturen. Vertel ons wat je wil doen en kunt doen en misschien hebben wij een leuke baan voor jou.

Zie je jezelf al helemaal passen in het team? Stuur dan je CV met motivatie via het sollicitatie-formulier dat bij de vacatures staat.

“We zijn pas tevreden wanneer de klant dat is”

Voor algemene vragen over werken bij HMI kan je contact opnemen met Arnoud Zweekhorst, directeur Trading Moulds HMI

“Geen dag is hetzelfde bij HMI, de afwisseling maakt mijn werk zo leuk ”

Voor vragen over productie vacatures bel of mail met Michel Kuijpers, Hoofd Productie

“Elke matrijs is anders met steeds weer nieuwe uitdagingen.”

Voor vragen over engineering vacatures bel of mail met Dion Verhoeven, hoofd engineering

Vacatures

(Junior) CAD tekenaar

Vind je het een uitdaging om te werken aan het ontwerp van diverse complexe matrijzen voor onze veelzijdige klanten? Als CAD engineer ben je binnen een hecht team verantwoordelijk voor het ontwerp van de spuitgietmatrijs. Dit doe je in samenspraak met de productie leider, hoofd matrijs constructeur en project leider aan de hand van de gestelde eisen. Daarnaast zal je moldflow simulaties gaan uitvoeren om eventuele productieproblemen vooraf kenbaar te maken.

Meer informatie >>

Vacature (Junior) Gereedschapsmaker

Geniet jij ervan om met je handen bezig te zijn? Als gereedschapsmaker in de matrijsbouw ben jij dagelijks bezig met het onderhouden, aanpassen en assembleren van matrijzen. Soms in de fabriek, soms bij de klant op locatie. Je kunt zelfstandig werken en je bent trots op het werk dat je levert. Net als bij ons staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel.

Meer informatie >>

Open sollicitatie

Indien jij je niet herkent in een van onze vacatures kun je altijd een open sollicitatie sturen. Vertel ons wat je wil doen en kunt doen en misschien hebben wij een leuke baan voor jou.

Meer informatie >>